Utbildning

UndenMD Academy

Hos Ultra V Scandinavia kan du som behandlare delta vid teoretiska och praktiska kurser inom Ultra V Trådlyft samt medicinsk utrustning som inkluderar efterbehandling,  hudföryngring med radiofrekvens, åtstramning av hud runt ögon och HIFU Plus. För oss som leverantör och skandinavisk representant av Ultra V är vi mycket måna av att bygga ett starkt varumärke och att knyta an ett nätverk av behandlare som delar våra värderingar. Det är därmed oerhört viktigt för oss att vår undervisning är av högsta kvalité, att innehållet är uppdaterat samt att utbildningen främjar teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet.  En utbildning hos Ultra V Scandinavia innebär att du lägger grunden för säkra, effektiva och resultatinriktade behandlingar. Samtliga undervisare är därmed framstående läkare inom aktuellt område, har lång praktisk erfarenhet av metoden samt av estetik och dermatologi.

Kursföreläsare

ANNE BIRGITTE UNDÉN

DISPUTERAD HUDKÄKARE

Dr. Anne Birgitte Undén är utbildad vid Karolinska Universitetssjukhuset och har erfarenhet som hudläkare i närmare 28 år. Efter att ha disputerat och arbetat på Karolinska Institutet i cirka 15 år påbörjade Dr. Undén en karriär som privatpraktiserande dermatolog. Dr. Undén fick snabbt ett stort intresse för den estetik och är den första att behandla med Ultra V Trådlyft i Skandinavien. Efter flera års erfarenhet av den nya generationens trådlyft samt övrig medicinsk utrustning har Dr. Undén lanserat Ultra V i Skandinavien och ansvarar för all Ultra V undervisning i Skandinavien.

Han - Jin Kwon

Estetisk kirurg & hudläkare

Dr. Han – Jin Kwon, är inte enbart grundare av Ultra V. Dr. Kwon är framförallt en framstående estetisk dermatolog och en auktoritet när det kommer till den metod som kallas den nya generationens trådlyft med PDO-trådar. Dr. Kwon har utvecklat "Ultra V Lifting Technology", utrustningen samt tekniken för hur de nedbrytbara trådarna skall läggas för maximalt resultat. Dr. Kwon behandlar dagligen celebriteter och hans föreläsningar och live demonstrationer på kongresser världen över är överfyllda. En snabb utveckling för Ultra V som resulterat i en kraftig expansion både inom varianter av nedbrytbara trådar, apparatur och hudvård.

Utbildningsområden

Komplett teoretisk och praktisk utbildning inom den unika Ultra V Trådlyft tekniken. Kursdagen inleds med omfattande teoretisk bakgrund och demonstration. Därefter fortsätter vi med lunch följt av diskussion och praktisk träning under uppsyn av kursledaren. Syftet är att kursdeltagarna skall kunna erbjuda behandlingen på respektive klinik omedelbart efter kursens avslut. 

Utbildning i Ultra V Trådlyft är avsedd för läkare, tandläkare och sjuksköterskor med lång erfarenhet av injektionsbehandlingar.

Anmäl ditt intresse här eller kontakta oss så hjälper vi dig vidare.  

Samtliga utbildningar i Ultra V Trådlyft genomförs på Ultra V huvudkontor i Stockholm

Går du i tankar att expandera din verksamhets behandlingsmöjligheter? Ultra V inkluderar apparatur inom varierande indikationsområden som gör det möjligt att effektivt, resultatinriktat och säkert tillgodose efterfrågade behov hos patienten. 
Inom Ultra V maskinpark ingår per dagens datum: 

– Ultra V Innofill, radiofrekvens 
– Ultra V Plasma – plasma energi
– Ultra V HIFU Plus – ultraljud – Ultra V CryoStamp – nålfri form av mesoterapi

Vid köp av apparatur från Ultra V ingår alltid komplett teoretisk och praktisk utbildning.  

Önskar du att ta in hudvård utvecklad av en koreansk hudläkare? Ultra V har ett brett produktutbud med hudvård som kan användas i samband med behandlingar på kliniken, efter estetiska behandlingar eller som patienten köper hem. 

Medicinskt framtagen hudvård med unika sammansättningar av antioxidanter och naturliga extrakt. Produkter anpassade för samtliga hudtyper, för den hud med benägenhet för pigmentering och även känslig hud samt acnebenägen hud. 

Samtliga Ultra V återförsäljare genomgår produktutbildning tillsammans med vår hudläkare och produktspecialister. 

Nästa utbildning?

Ultra-V-trådlyft-utbildning-läkare-ansiktslyft-utan-kirurgi-säkert-hudläkare

Ultra V Trådlyft utbildning - steg 1

Varmt välkommen till komplett teoretisk och praktisk utbildning inom den unika Ultra V Trådlyftstekniken. Lördag den 31/8/2019 har vi möjlighet att bjuda in dig som läkare, tandläkare eller sjuksköterska. Utbildningen pågår från 10.00-16.00. Utbildning arrangeras på Ultra V Trådlyftcenter i Stockholm.
Ultra V Utbildning-trådlyft-innofill-cryostamp-plasma-hifu-hudläkare-dr-unden-dr-kwon

Ultra V Trådlyft vidareutbildning

Lördag 1/9/2019 kommer Dr. Han - Jin Kwon till Stockholm. Tillsammans med Dr. Undén arrangeras vidareutbildning i Ultra V Trådlyft behandlingsområden. Nya trådar, mer avancerade trådar och kombinationsbehandlingar presenteras. Inkluderar både teoretisk och praktisk utbildning. Utbildningen pågår från 10.00-16.00. Utbildning arrangeras på Ultra V Trådlyftcenter i Stockholm.

Privata utbildningstillfällen kan arrangeras vid önskemål. Vänligen kontakta vår utbildningsansvarig för vidare information samt planering för detta.

Nästa utbildning?

Anmäl dig till nästa utbildning, registrera ditt intresse eller kontakta oss vid frågor. Fyll i nedan formulär för att ta emot mailutskick med information kring nästa Ultra V Trådlyft utbildning.

Registrering