Utbildning

Ultra V Scandinavia utbildning

Hos Ultra V Scandinavia kan du som behandlare delta vid teoretiska och praktiska kurser inom Ultra V Trådlyft,  medicinsk utrustning som inkluderar efterbehandling,  hudföryngring med radiofrekvens, åtstramning av hud runt ögon och HIFU Plus samt hudvård framtaget av hudläkare. Inom Ultra V reportrar av behandlingar och estetiska möjligheter finns något för alla behandlare oavsett om du är läkare, tandläkare, sjuksköterska eller aukt. hudterapeut. 

För oss som leverantör och skandinavisk representant av Ultra V är vi mycket måna av att bygga ett starkt varumärke och att knyta an ett nätverk av behandlare som delar våra värderingar. Det är därmed oerhört viktigt för oss att vår undervisning är av högsta kvalité, genomförs av medicinskt utbildad personal, att innehållet är uppdaterat samt att utbildningen främjar teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet.  En utbildning hos Ultra V Scandinavia innebär att du lägger grunden för säkra, effektiva och resultatinriktade behandlingar. Samtliga undervisare är därmed framstående läkare inom aktuellt område, har lång praktisk erfarenhet av metoden samt av estetik och dermatologi.

Kursföreläsare

ANNE BIRGITTE UNDÉN

DISPUTERAD HUDKÄKARE

Dr. Anne Birgitte Undén är utbildad vid Karolinska Universitetssjukhuset och har erfarenhet som hudläkare i närmare 28 år. Efter att ha disputerat och arbetat på Karolinska Institutet i cirka 15 år påbörjade Dr. Undén en karriär som privatpraktiserande dermatolog. Dr. Undén fick snabbt ett stort intresse för den estetik och är den första att behandla med Ultra V Trådlyft i Skandinavien. Efter flera års erfarenhet av den nya generationens trådlyft samt övrig medicinsk utrustning har Dr. Undén lanserat Ultra V i Skandinavien och ansvarar för all Ultra V undervisning i Skandinavien.

Han - Jin Kwon

Estetisk kirurg & hudläkare

Dr. Han – Jin Kwon, är inte enbart grundare av Ultra V. Dr. Kwon är framförallt en framstående estetisk dermatolog och en auktoritet när det kommer till den metod som kallas den nya generationens trådlyft med PDO-trådar. Dr. Kwon har utvecklat "Ultra V Lifting Technology", utrustningen samt tekniken för hur de nedbrytbara trådarna skall läggas för maximalt resultat. Dr. Kwon behandlar dagligen celebriteter och hans föreläsningar och live demonstrationer på kongresser världen över är överfyllda. En snabb utveckling för Ultra V som resulterat i en kraftig expansion både inom varianter av nedbrytbara trådar, apparatur och hudvård.

Utbildningsområden

Komplett teoretisk och praktisk utbildning inom den unika Ultra V Trådlyft tekniken. Kursdagen inleds med omfattande teoretisk bakgrund och demonstration. Därefter fortsätter vi med lunch följt av diskussion och praktisk träning under uppsyn av kursledaren. Syftet är att kursdeltagarna skall kunna erbjuda behandlingen på respektive klinik omedelbart efter kursens avslut. 

Utbildning i Ultra V Trådlyft är avsedd för läkare, tandläkare och sjuksköterskor med lång erfarenhet av injektionsbehandlingar.

Anmäl ditt intresse här eller kontakta oss så hjälper vi dig vidare.  

Samtliga utbildningar i Ultra V Trådlyft genomförs på Ultra V huvudkontor i Stockholm

Går du i tankar att expandera din verksamhets behandlingsmöjligheter? Ultra V inkluderar apparatur inom varierande indikationsområden som gör det möjligt att effektivt, resultatinriktat och säkert tillgodose efterfrågade behov hos patienten. 
Inom Ultra V maskinpark ingår per dagens datum: 

– Ultra V Innofill, radiofrekvens 
– Ultra V Plasma – plasma energi
– Ultra V HIFU Plus – ultraljud – Ultra V CryoStamp – nålfri form av mesoterapi

Vid köp av apparatur från Ultra V ingår alltid komplett teoretisk och praktisk utbildning.  

Önskar du att ta in hudvård utvecklad av en koreansk hudläkare? Ultra V har ett brett produktutbud med hudvård som kan användas i samband med behandlingar på kliniken, efter estetiska behandlingar eller som patienten köper hem. 

Medicinskt framtagen hudvård med unika sammansättningar av antioxidanter och naturliga extrakt. Produkter anpassade för samtliga hudtyper, för den hud med benägenhet för pigmentering och även känslig hud samt acnebenägen hud. 

Samtliga Ultra V återförsäljare genomgår produktutbildning tillsammans med vår hudläkare och produktspecialister. 

Nästa Ultra V Trådlyft utbildning?

Ultra-V-trådlyft-utbildning-läkare-ansiktslyft-utan-kirurgi-säkert-hudläkare

Ultra V Trådlyft utbildning - grundutbildning

Delta på hands-on training inom den moderna sortens trådlyft med PDO-trådar. En fantastisk metod som möjliggör skräddarsydd behandling för olika utgångslägen och som vid behov kan kombineras med andra estetiska behandlingar. 
En säker metod som ger tydliga estetiska resultat inom hudföryngring, huduppstramning och förbättrad hudstruktur. Utbildare och medicinsk ansvarige är disputerad hudläkare Dr. Anne Birgitte Undén som har lång erfarenhet av både av att genomföra, utbilda och föreläsa inom icke-kirurgiska behandlingar för hudföryngring. Vid detta kurstillfälle är fokus på en av de absolut vanligaste indikationerna för trådlyft: mellan/ nedre delen av ansiktet. Utbildningen inkluderar teori, demonstration samt praktisk träning. Syftet är att du som behandlare själv skall kunna erbjuda behandlingen på din klinik efter avslutad kurs. Kursavgift utgörs av material till 4-5 fulla behandlingar som vi går igenom under utbildningen. Detta material får du med dig vid avslutad kurs. Även marknadsföringsmaterial, broschyrer, information till hemsida samt certifikat.
IMG_7539

Nya Trådlyftsindikationer!

Nu finns möjlighet att utvecklas och vidga behandlingsmöjligheter med Ultra V PDO-trådar Ta del nedan av de tre senaste indikationerna: 1. En indikation som vi kallar apple cheek som passar för att uppnå lyftande effekt av kinder samt förbättrad form. 2. Behandling av näsa. Med dessa trådar möjliggörs ett lyft av tippen, en smalare näsa, rakare näsa. Vi som nu arbetat med denna indikation en längre tid har verkligen slagits över det stora intresset av att behandlas och hur många lämpliga kandidater som finns. 3. Double Cog - en speciellt anpassad tråd på cannula framtagen för att behandla ögonbryn och panna. Ger mycket god effekt, smidig att använda vid behandling samt möjliggör en tidseffektivt behandlingsupplevelse med få nålstick. Passar också för extra lyft lateralt vid ögonbrynet. Utbildning hålls av disputerad hudläkare Dr. Anne Birgitte Undén och inkluderar teori, demonstration och praktisk träning med Dr. Undén. Kursavgift utgörs av material som du får med dig vid genomförd kurs. Även certifikat ingår.

Intresserad av hands-on training? 

Ta gärna kontakt per telefon eller mail. 
Tlfn: 0735343573. 
Mail: ebba@completeskin.se

Ultra Col PDO-injektion eller apparatur?

IMG_6749 2

Ultra V PDO-injektion

Vi är så glada att äntligen utbilda kliniker och behandlare inom Ultra V PDO-injektion. En helt ny och unik metod för Ultra V som möjliggör maximal kollagenstimulering med endast ett fåtal nålstick. Vi har sedan lanseringen sommaren 2021 haft ett enormt tryck och stor efterfrågan på utbildningar. Kurser arrangeras därmed kontinuerligt, månadsvis minst. Vi arrangerar även individuella kurstillfällen för kliniker och behandlare. Utbildningen kan genomföras live och inkluderar då teori, demonstration och praktisk träning eller via zoom och fokuserar då på teori och demonstration.
IMG_7538

Apparatur

Inom Ultra V utbud av apparatur finns bland annat möjlighet att utbilda sig inom: HiFu: ultraljudsbehandling Innofill: radiofrekvens Plasma: plasmaenergi CryoStamp: nålfri mesoterapi AirShine: kombinationsbehandling för ojämn hudstruktur som fina linjer, ärr, melasma. Vid önskemål erbjuds leasingavtal via Ikano Bank.

Utbildning apparatur?

Skjermbilde 2019-11-26 kl. 22.51.32

Ultra V estetisk apparatur

Vid köp av all estetisk apparatur ingår teoretisk, praktisk och demonstrativ utbildning. Den tillhörande utbildningen vid produktköpet är alltså inget du betalar för. Som leverantör och distributör i Skandinavien är det oerhört viktigt för oss att samtliga behandlare känner sig trygga med den apparatur de investerar i, kan använda apparaturen fullt ut och att alla får samma goda effekt. Eftersom utbildning ingår i samband med produktköp finns inga fasta datum för kurser. I samband med köp kommer vi överens om ett datum som passar er klinik.

Hudvård - framtaget av hudläkare

Hudläkaren Dr. Han Jin Kwon bakom Ultra V har även utvecklat hudvård. Inom sortimentet finns produkter som passar för försäljning och för kunden att använda som sin dagliga hudvårdsrutin, produkter finns även särskilt framtaget för att använda efter estetiska behandlingar eller som kan användas i samband med behandlingar på kliniken. 

Privat utbildning

Privata utbildningstillfällen kan arrangeras vid önskemål. Vänligen kontakta vår utbildningsansvarig för vidare information samt planering för detta.
Sara: sara@medagent.se
Ebba: ebba@completeskin.se

Anmäl dig!

Anmäl dig till nästa utbildning, registrera ditt intresse eller kontakta oss vid frågor. Fyll i nedan formulär för att ta emot mailutskick med information kring nästa Ultra V Trådlyft utbildning.

Registrering