Om Ultra V Scandinavia

Ultra V Scandinavia

Ultra V, global pionjär inom trådlyft, estetisk apparatur och medicinsk hudvård. 
Ultra V i Skandinavien, ledande medicinsk och estetiskt distributör samt utbildare. Regelbundet arrangeras kurser med världsledande läkare inom främst Ultra V Trådlyft, efterbehandling och andra hudföryngringstekniker. Kurserna är både teoretiska och praktiska för att behandlaren skall fördjupa sin kunskap inom nya metoder samt tillges möjligheten att utvecklas.

Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med samtliga partners och är därför alltid tillgängliga för kontakt och support. Ultra V Scandinavia arbetar även tätt med varje enskild behandlare och klinik för att ge den trygghet och support du behöver för att framgångsrikt utöka din verksamhet. 

Team Ultra V Scandinavia

Dr. Anne Birgitte Undén, utbildad vid Karolinska Universitetssjukhuset och har erfarenhet som hudläkare i närmare 28 år. Dr. Undén har även flera års erfarenhet av forskning och disputerade 1997 med en ledande avhandling efter att ha identifierat genen för basalcellcancer.

 Sedan 2005 har Dr. Undén arbetat som privatpraktiserande dermatolog i Stockholm med fokus på hud och estetik. Dr. Undén har stor kunskap inom utvecklingen bland medicinsk och estetisk utrustning och har sedan 2015 representerat Ultra V i  Skandinavien. 

Ebba Undén har en lång bakgrund som en av Sveriges främsta tennisspelare vilket ledde till möjligheten om att spela tennis kombinerat med heltidsstudier på college i USA. I Long Beach, Kalifornien lästa Ebba en Bachelor i business och administration med inriktning på finans. Utöver studier i USA har Ebba även läst på Handelshögskolan i Stockholm. 

Ebba läser nu medicine vid Uppsala universitet och arbetar sedan 2016 med Ultra V i Skandinavien. Primärt fokus inkluderar produktutveckling, marknadsföring och är även kontaktperson för samtliga Ultra V kliniker i Skandinavien.

Nina Eriksson är sedan 2000 legitimerad sjuksköterska hos Socialstyrelsen. Nina har mer än 10 års erfarenhet från akutsjukvård på Södersjukhuset och har även framgångsrikt genomfört ett stort antal kompetensutbildningar inom bland annat estetiska behandlingar.

Sedan 2011 har Nina arbetat med estetiska behandlingar tillsammans med Dr. Undén. Nina arbetar tillsammans Dr. Undén vid samtliga Ultra V behandlingar och undervisar även inom Ultra V Plasma. 

Pernille Karidatter Snustad Setsaas, utbildad vid  Bedriftsøkonomisk Institutt i Oslo, med en bachelor i PR och marknadskommunikation. Pernille har en lång erfarenhet   av en chefsroll inom olika branscher och arbetsområden.  De senaste åren  har Pernilles huvudsakliga ansvar inkluderat verksamhetsutvecklare och ansvarig för stora projekt inom bland annat butik och hotell etablering.  

Med en fantastisk energi, kreativ förmåga och marknadsföringskompetens är vi otroligt stolta och glada att Pernille valt att arbeta som försäljning och marknadsföringskoordinator  med Ultra V Scandinavia med fokus på Sverige och Norge.

Ultra V vision

Ultra V Scandinavia, lägger stor vikt vid teoretisk och praktisk utbildning vilket ligger till grund för våra klinikers stora framgång. Internationellt erkänd utbildning inom Ultra V Trådlyft samt som alltid ingår vid investering i en Ultra V produkt eller utrustning. Som ett resultat av Ultra V globala expansion väntas en börsintroduktion under det kommande året.