Ultra V HIFU

Ultra V HIFU Plus

Ultra V HIFU Plus – hög intensivt ultraljud, en helt smärtfri, nålfri, icke-kirurgisk och säker behandling för huduppstramning, föryngring och en lyftande effekt. 

Vad är Ultra V HIFU Plus?

Ultra V HIFU PLUS, en vetenskapligt utvecklad metod för kraftig huduppstramning, föryngring samt lyftande effekt. Ultra V HIFU PLUS baseras på högintensiv och fokuserat ultraljud. En effektiv, icke-kirurgisk metod som kan genomföras både på ansikte, hals/dekolletage och kropp utan någon smärta eller obehag. En snabb behandling som gör det möjligt för individen att återgå till vardagliga aktiviteter omedelbart efter avslutad behandling. Ultra V HIFU PLUS är även en behandling som kan genomföras året runt och påverkas inte av solexponering.

Ultra V HIFU PLUS möjliggör en effektiv huduppstramning, lyftande och föryngrande effekt utan att påverka kringliggande vävnad eller hudens yta. Det högintensiva ultraljudet når djupt ned i huden, till den del av huden där kollagen och elastin finns.

Ultra V HIFU PLUS jämförelse med andra sorters HIFU baserad utrustning, radiofrekvens samt laserbehandling.

Fördelar med Ultra V HIFU Plus

 • En snabb och effektiv metod utan risker
 • En komfortabel och behaglig behandling
 • Inga nålar
 • Återgå till vardagen omedelbart efter
 • Långvariga och naturliga resultat
Jämförelse mellan Ultra V HIFU Plus och andra estetiska behandlingar.

Behandlingsområden?

Ultra V HIFU Plus kan genomföras både i ansiktet, på hals och dekolletage samt även på kroppen. De vanligaste områdena att behandla på kroppen inkluderar armar, mage, lår och stuss

Ultra V HIFU PLUS – behandlingsområde ansikte

Vanliga indikationsområden att behandla vid Ultra V HIFU PLUS behandling i ansiktet inkluderar:

 • Nasolabialveck/ tunga kinder
 • Hamsterpåsar/ marionett linjen
 • Käklinje
 • Återskapar en ungdomligare V – form av ansiktet
 • Haka
 • Hals
 • Dekolletage

Vem passar att göra Ultra V HIFU Plus?

Ultra V HIFU PLUS är en effektiv, säker och icke-kirurgisk behandling som gör det möjligt att återgå till vardagen omedelbart efter genomförd behandling. Behandlingen kan genomföras året runt och passar både män och kvinnor. Ultra V HIFU PLUS ger utmärkta åtstramande, lyftande och hudföryngrande resultat utan nålar, smärta eller återhämtningstid.

Ultra V HIFU PLUS behandling passar framförallt för att:

Reducera fina linjer/ rynkor

Öka hudens elasticitet

Uppstramning av huden

Minskar porer

Hur går Ultra V HIFU Plus behandling till?

Ultra V HIFU PLUS behandling tar i regel cirka 15-20 minuter att genomföra. Både innan och efter behandlingen kan individen återgå till vardagliga aktiviteter och fortsätta att leva som vanligt. Det går exempelvis bra att bibehålla ordinarie hudvårdsrutin, använda smink, träna som vanligt.

Ultra V HIFU PLUS kan göras på både ansikte, hals/dekolletage och kropp. Behandlingen kan göras på samtliga hudtyper, även känslig hud.

Vilka resultat kan förväntas?

I regel ses en god effekt omedelbart efter en genomförd behandling. Därefter stärks kroppens naturliga kollagenstimulering, en process som pågår successivt mellan 1-3 månader då maximal effekt av resultat väntas. Forskning bakom HIFU teknologin visar på att den vävnadsstimulering som uppnås vid behandlingen inte återgår. Med tiden som huden fortsätter att åldras och kollagenproduktionen successivt minskar väljer många att regelbundet komma och behandlas för att bevara resultaten och för att fortsätta bromsa åldrandet.

Resultat av Ultra V HIFU Plus?

Före och omedelbart efter Ultra V HIFU behandling av haka och käklinje. 

Vill du lära dig mer om Ultra V Innofill och kunna erbjuda metoden på din klinik?  Kontakta vår utbildningsansvarig på info@ultravscandinavia.se för mer information och för att anmäla dig till nästa utbildningstillfälle med Dr. Kwon och Dr. Undén?