Ultra V Plasma

Ultra V Plasma

Ultra V Plasma är en effektiv behandling som används för att bland annat reducera hängande ögonlock, lös hud/påsar under ögonen samt rynkor och fina linjer i ögonområdet. Syftet med behandlingen är då att skapa en vaknare blick utan kirurgi. Ultra V Plasma kan även användas på andra områden med god effekt. Några andra exempel på behandlingsområden inkluderar svårbehandlade rökrynkor, halspartiet eller borttagning av godartade hudförändringar, milier och fibrom. Behandlingen är snabb, effektiv, ger tydliga resultat och patienten kan återgå till vardagliga aktiviteter omedelbart efter genomförd behandling.

Behandlingsområden

Med Ultra V Plasma är det möjligt att behandla ett stort antal områden. De vanligaste indikationsområdena för behandling av Ultra V Plasma inkluderar:

Lös hud kring ögon
Hängande ögonlock
Påsar under ögonen
Kråksparkar och rynkor runt ögon
Hudföränringar/milier

Hur går Ultra V Plasma behandling till?

Kliniska studier har påvisat att Plasma energins värme har en uppstramande effekt av huden. Vid Ultra V Plasma behandling penetrerar värmeenergin under kontrollerade former huden vilket resulterar i en åtstramande effekt i det aktuella området. 

Vilka resultat kan förväntas vid Ultra V Plasma?

Redan omedelbart efter behandlingen ses den lyftande effekten av Ultra V Plasma. Full effekt av behandlingen kan förväntas efter cirka en – två månader. Resultaten som uppnås är permanent och behandlingen kan upprepas om ytterligare resultat önskas, för att bibehålla effekten och för att förebygga framtida åldrande. 

Jämförelse av Ultra V Plasma

Resultat av Ultra V Plasma

Behandling av Ultra V Plasma ger en omedelbar och långvarig åtstramning av huden kring ögonen. Resultat efter en Ultra V Plasma behandling. Efter bilden är tagen sex veckor efter genomförd behandling.

Resultat två månader efter genomförd Ultra V Plasma behandling av ögonlock
Resultat två veckor genomförd efter en Ultra V Plasma behandling
Före och omedelbart efter Ultra V Plasma behandling av ögonlock.
Före och omedelbart efter Ultra V Plasma behandling av ögonlock.
Före och omedelbart efter Ultra V Plasma behandling av ögonlock.

Vill du som behandlare lära dig mer om Ultra V Plasma och kunna erbjuda metoden på din klinik?  Kontakta vår utbildningsansvarig på info@ultravscandinavia.se för mer information och för att anmäla dig till nästa utbildningstillfälle med Dr. Kwon och Dr. Undén?