CryoStamp

Ultra V CryoStamp

Ultra V CryoStamp, en kombinationsterapi som med hjälp av jontransport och temperaturskiftningar används för att effektivt återhämta och stabilisera huden efter Ultra V trådlyft, laser, microneedling eller alla typer av injektionsbehandlingar. Ultra V CryoStamp är även den ultimata maskinen för att effektivt öka penetrationen och hudens upptagning av aktiv hudvård. 

Ultra V CryoStamp tillgodogör både jonisering samt elektrisk stimulering vilket ger en lugnande och antiinflammatorisk effekt för att reducera svullnad, rodnad och eventuella blåmärken. Behandlingen kan både genomföras i efterbehandlande syfte eller som en primär behandling beroende på hur inställningar och aktiva produkter anpassas. 

 

CryoStamp användningsområde

Ultra V CryoStamp är den optimala efterbehandlingen för att motverka chloasma, hud inflammation och irritation samt gör det möjligt att under kontrollerade former effektivt forsla ned aktiv hudvård direkt in i huden för att förbättra den lokala cirkulationen. Därmed förbättras resultaten av den genomförda behandlingen samt patienten lämnar kliniken med en behaglig och avslappnad känsla. 

Fördelar med Ultra V CryoStamp

Ultra V CryoStamp, unik metod för efterbehandling och för att markant öka hudens upptagning av aktiv hudvård

Reducerar smärta

Anti-inflamatoriskt effekt

Ökar blodcirkulationen

Återskapar hudens balans

Reducerar svullnad

Slappnar av spända muskelvävnader

Ökar markant hudens upptagning av aktiva ingredienser 

Ultra V CryoStamp vetenskap

Ultra V CryoStamp har en bevisat lugnande effekt, redan efter ett par minuters behandling med Ultra V CryoStamp reducerar patientens smärta med upp till 30-40%. CryoStamp behandlingen påbörjar även den läkande effekten vilket reducerar eventuell konvalescens samt förbättrar resultaten av den genomförda behandlingen eller av aktiv hudvård. Ultra V CryoStamp gör det möjligt att effektivt och kontrollerat markant öka penetrationen av aktiva ingredienser i huden likt en nålfri form och mesoterapi. Baserat på inställning kan Ultra V CryoStamp användas som en separat behandling, kombinera med andra behandlingar som microneedling och peels eller för att påskynda hudens läkning och reducera konvalescens efter estetiska behandlingar. Viktiga faktorer för att kunna erbjuda dina patienter en helhetslösning vilket blir allt viktigare för dig som bedriver en seriös estetisk klinik.

Vill du som behandlare lära dig mer om Ultra V CryoStamp och kunna erbjuda metoden på din klinik?  Kontakta vår utbildningsansvarig på info@ultravscandinavia.se för mer information och för att anmäla dig till nästa utbildningstillfälle med Dr. Kwon och Dr. Undén?